ES BUSCA AMOR

Adopció d'animals

Són molts els animals de companyia que esperen poder viure en una nova llar. Aquí trobaràs tota la informació sobre el procés d’adopció.

Adopta!

Voluntariat

Si vols formar part del voluntariat del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona, aquí t’expliquem com fer-ho.

Saber-ne més

26 abril

El meu gos i jo fem un gran equip

Cerca d'animals perdutsCerca
d'animals perduts

Responsabilitats dels propietarisResponsabilitats
dels propietaris

Principals cures animals companyiaIdentificació i cens
d'animals

EL CAACB

El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona és l’equipament de l’Ajuntament de Barcelona que té cura dels animals perduts i on es poden adoptar o acollir temporalment gossos, gats i fures.

Com s'hi va

Notícies

  • El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) acull més de 150 gossos i gairebé 100 gats, una quantitat d’animals de companyia molt important que suposa un repte en la gestió del Centre i multiplica les atencions que cal donar als animals. Gràcies a la labor altruista dels voluntaris, els gossos que viuen al Centre poden sortir a passejar i al pati per treballar la seva socialització.

  • Aquest matí, l’Ajuntament de Barcelona ha presentat la posada en marxa del Pla de millora dels espais d’esbarjo per a gossos en el marc de l’aprovació de la nova Ordenança municipal de protecció, tinença i venda d’animals.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari