ES BUSCA AMOR

Adopció d'animals

Són molts els animals de companyia que esperen poder viure en una nova llar. Aquí trobaràs tota la informació sobre el procés d’adopció.

Adopta!

Voluntariat

Si vols formar part del voluntariat del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona, aquí t’expliquem com fer-ho.

Saber-ne més

05 juliol

Rambla del Poblenou cantonada amb c/ de Ramon Turró, de 10 a 19 h

Cerca d'animals perdutsCerca
d'animals perduts

Responsabilitats dels propietarisResponsabilitats
dels propietaris

Principals cures animals companyiaIdentificació i cens
d'animals

EL CAACB

El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona és l’equipament de l’Ajuntament de Barcelona que té cura dels animals perduts i on es poden adoptar o acollir temporalment gossos, gats i fures.

Com s'hi va

Notícies

  • El voluntariat del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) és sens dubte una peça clau en la socialització de gossos i gats: comptem amb un grup molt ampli de persones voluntàries que, de manera totalment altruista i amb molt d’amor, dia a dia ajuden amb la seva feina a millorar la qualitat de vida dels animals acollits al Centre. Però no tindrien tanta força si no fos per la tasca que realitza la Rosi Perea, la coordinadora del grup.

  • El passat 12 de maig, el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) va engegar un nou projecte enfocat a millorar la vida dels gossos i gats que tenen menys probabilitats de ser adoptats: la Xarxa de Cases d’Acollida del CAACB.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari