ES BUSCA AMOR

Adopció d'animals

Són molts els animals de companyia que esperen poder viure en una nova llar. Aquí trobaràs tota la informació sobre el procés d’adopció.

Adopta!

Voluntariat

Si vols formar part del voluntariat del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona, aquí t’expliquem com fer-ho.

Saber-ne més

01 agost

Rambla Badal, 65-67, de 10 a 19 h

Cerca d'animals perdutsCerca
d'animals perduts

Responsabilitats dels propietarisResponsabilitats
dels propietaris

Principals cures animals companyiaIdentificació i cens
d'animals

EL CAACB

El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona és l’equipament de l’Ajuntament de Barcelona que té cura dels animals perduts i on es poden adoptar o acollir temporalment gossos, gats i fures.

Com s'hi va

Notícies

  • Tot i que hi ha races més sensibles que d’altres, els gossos són els animals de companyia que, a l’estiu, passen més calor. Això els passa perquè pràcticament no suen i per això els és més difícil d’eliminar l’excés de calor, cosa que només fan a través de la respiració; és el que coneixem per panteix.

  • Ja està obert el termini d’inscripció al màster en dret animal i societat de la Universitat Autònoma de Barcelona. Per cinquena edició consecutiva, SGR Grup d’Investigació ADS-UAB i la Universitat Autònoma de Barcelona aposten per formar una nova promoció d’especialistes en dret animal.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari