ES BUSCA AMOR

Adopció d'animals

Són molts els animals de companyia que esperen poder viure en una nova llar. Aquí trobaràs tota la informació sobre el procés d’adopció.

Adopta!

Voluntariat

Si vols formar part del voluntariat del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona, aquí t’expliquem com fer-ho.

Saber-ne més

03 maig

Rambla del Poblenou, cantonada amb c/ Ramon Turró, de 10 a 19 h

Cerca d'animals perdutsCerca
d'animals perduts

Responsabilitats dels propietarisResponsabilitats
dels propietaris

Principals cures animals companyiaIdentificació i cens
d'animals

EL CAACB

El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona és l’equipament de l’Ajuntament de Barcelona que té cura dels animals perduts i on es poden adoptar o acollir temporalment gossos, gats i fures.

Com s'hi va

Notícies

  • Aquest matí, l’Ajuntament de Barcelona ha presentat la posada en marxa del Pla de millora dels espais d’esbarjo per a gossos en el marc de l’aprovació de la nova Ordenança municipal de protecció, tinença i venda d’animals.

  • Fa poc que et planteges tenir un animal de companyia i t’agradaria saber el seu caràcter abans d’incorporar-lo a la família? Voldries que el nou membre de la família ja estigués ensenyat i assimilés ràpidament les normes de la casa? Tens un gat i voldries tenir també un gos però no saps si s’avindran? És important per tu saber la mida de l’animal un cop sigui adult?

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari