ES BUSCA AMOR

Adopció d'animals

Són molts els animals de companyia que esperen poder viure en una nova llar. Aquí trobaràs tota la informació sobre el procés d’adopció.

Adopta!

Voluntariat

Si vols formar part del voluntariat del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona, aquí t’expliquem com fer-ho.

Saber-ne més

Cerca d'animals perdutsCerca
d'animals perduts

Responsabilitats dels propietarisResponsabilitats
dels propietaris

Principals cures animals companyiaIdentificació i cens
d'animals

EL CAACB

El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona és l’equipament de l’Ajuntament de Barcelona que té cura dels animals perduts i on es poden adoptar o acollir temporalment gossos, gats i fures.

Com s'hi va

Notícies

  • Des del passat mes de desembre, la Fundació Silvestre, una entitat sense ànim de lucre que treballa per a la protecció i la defensa dels drets dels animals, té en funcionament la seva pròpia clínica veterinària, especialitzada en l’atenció de gossos i gats.

  • El passat 31 de desembre al matí, la Secció Canina de la Guàrdia Urbana de Barcelona va protagonitzar un rescat de pel·lícula. Aquesta unitat va ser alertada per la sala de comandament de l’estació de metro de Badal, després que una gossa baixés a les vies i s’introduís al túnel entre les estacions de Badal i Collblanc.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari