ES BUSCA AMOR

Adopció d'animals

Són molts els animals de companyia que esperen poder viure en una nova llar. Aquí trobaràs tota la informació sobre el procés d’adopció.

Adopta!

Voluntariat

Si vols formar part del voluntariat del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona, aquí t’expliquem com fer-ho.

Saber-ne més

Cerca d'animals perdutsCerca
d'animals perduts

Responsabilitats dels propietarisResponsabilitats
dels propietaris

Principals cures animals companyiaIdentificació i cens
d'animals

EL CAACB

El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona és l’equipament de l’Ajuntament de Barcelona que té cura dels animals perduts i on es poden adoptar o acollir temporalment gossos, gats i fures.

Com s'hi va

Notícies

  • L'Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana celebra 160 anys amb una jornada de portes obertes per donar a conèixer les seves instal·lacions i la tasca que realitzen a la ciutat els cavalls i genets que en formen part.

  • El Parc Natural de Collserola té més de 130 espècies d’animals diferents entre ocells, amfibis, rèptils, mamífers i peixos. Tots ells conviuen amb les activitats que realitzen les persones, les quals moltes vegades alteren el seu hàbitat. Llocs com l’Estació Biològica de Can Balasc estudien quines són les necessitats de la fauna davant d’aquesta realitat.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari