ES BUSCA AMOR

Adopció d'animals

Són molts els animals de companyia que esperen poder viure en una nova llar. Aquí trobaràs tota la informació sobre el procés d’adopció.

Adopta!

Voluntariat

Si vols formar part del voluntariat del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona, aquí t’expliquem com fer-ho.

Saber-ne més

04 maig

Barri: Poblenou

Cerca d'animals perdutsCerca
d'animals perduts

Responsabilitats dels propietarisResponsabilitats
dels propietaris

Principals cures animals companyiaIdentificació i cens
d'animals

EL CAACB

El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona és l’equipament de l’Ajuntament de Barcelona que té cura dels animals perduts i on es poden adoptar o acollir temporalment gossos, gats i fures.

Com s'hi va

Notícies

  • A proposta del regidor de Presidència i Territori i actual president del Consell Municipal de Convivència, Defensa i Protecció dels Animals, el Sr. Jordi Martí i Galbis, la Comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona ha acordat aprovar el conveni entre l’Ajuntament de Barcelona i les entitats Progat Catalunya, Plataforma Gatera i la Fundació Silvestre per a les tasques de control de colònies de gats ferals.

  • Després de la festa de comiat que li havien preparat els membres del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB), en Brownie abandonava aquest espai i els amics amb qui havia compartit els darrers dos anys de la seva vida. En poques hores coneixeria la seva nova família.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari